• Suomeksi
  • Suomeksi
  • Suomeksi
 
Your location: Etusivu > Fanjunkars sångare

Fanjunkars sångare

Fanjunkars sångare rf är en blandad kör som fungerar inom ramen för Medborgarinstitutet i Kyrkslätts. Vår dirigent är Annukka Ahola. Kören har sina övningar på Aleksis Kivi skolan i Sjundeå. För tillfället har kören ca 25 korister som sjunger i fyra stämmor.

Kören har organiserat sig inom föreningen Fanjunkars sångare rf och styrelsen består av Kalle Gottberg (ordförande), Joanna Huurne (vice ordf.), Åsa Hellenius (kassör), Maria Linden (sekr.) och Henrik Sandström. Medlemsavgiften är 10 € och anslutningsavgiften 10 €. Som medlemmar antas både korister och andra intresserade. Vill du bli medlem kan du kontakta någon av koristerna eller styrelsen. De går också bra att kontakta oss via Facebookgruppen Fanjunkars sångare.

Förutom körövningar och konserter har föreningen också ett livligt socialt umgänge i form av fester och sammankomster. Vi uruppför också arrangemang som vår dirigent gjort bland annat till Aleksis Kivis dikter. På den traditionella vårkonserten ger vi järnet. Kören arbetar just nu med ett skivprojekt som ska resultera i en julskiva.

Blev du intresserad? - välkommen med!

Siirry sivun alkuun
 
 
 
 

© Stiftelsen Pro-Fanjunkars
Fanjunkarsvägen 1 • 02580 SJUNDEÅ • Telefon: 0440 222 646

Slap Media CMS & Mirador Studios